Η ώρα είναι:

Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Άμεση αποζημίωση στους πλημμυροπαθείς της Αττικής

Εξαγγελία του πρωθυπουργού

Άμεση αποδέσμευση χρημάτων για τους πληγέντες δήμους και αποζημίωση όσον το δυνατόν γρηγορότερα, σε όσους έχουν υποστεί ζημιές από τις πλημμύρες, δεσμεύτηκε ο πρωθυπουργός, μετά την ολοκλήρωση της έκτακτης σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο Κέντρο Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας.

Ο Αντώνης Σαμαράς δήλωσε ότι, έχει δοθεί εντολή στο υπουργείο Οικονομικών τη Δευτέρα να αποδεσμεύσει αμέσως τα χρήματα που είναι αναγκαία.

«Απόψε συνεργεία της Πυροσβεστικής θα ενημερώσουν τους κατοίκους στο Περιστέρι, στο Ίλιον, στο Πέραμα, στο Μενίδι, στο Αιγάλεω, στους Αγίους Αναργύρους, στη Νίκαια, στον Πειραιά και στο Καματερό, ότι από αύριο το πρωί θα ξεκινήσει μια αναλυτική καταγραφή ζημιών, η οποία και θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα» ανέφερε, ενώ επισήμανε ακόμη πως αναμένει από τις υπηρεσίες «εισήγηση για στοχευμένες παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν σε αντιπλημμυρικά έργα στις περιοχές, όπου μια ζωή βλέπουμε να δημιουργείται το ίδιο πρόβλημα. Λόγου χάρη στα σύνορα Περιστερίου και Ιλίου, στην περιοχή Ρουπάκι ή στη Θηβών, στα όρια της Κοκκινιάς ή στη λεωφόρο Δημοκρατίας στο Μενίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.