Η ώρα είναι:

Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Πρεμιέρα για τις «1000 μίλια γεύσεις»

Νέα μαγειρική εκπομπή

«1000 μίλια γεύσεις» από τη Σιγκαπούρη μεταφέρει στην πρεμιέρα της εκπομπής, ο Βαγγέλης Δρίσκας το Σάββατο 25 Οκτωβρίου στις 20.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ο Βαγγέλης Δρίσκας ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο, από μακρινούς και εξωτικούς προορισμούς στην Ασία αλλά και στην Αμερική και την Ευρώπη.

Σε κάθε εκπομπή, ο σεφ μυεί τους τηλεθεατές στην γαστρονομία κάθε τόπου μέσα από την μοναδική του ματιά και πείρα. Μπλέκεται με τους ντόπιους στις τοπικές αγορές για να γνωρίσουμε τα μοναδικά προϊόντα κάθε προορισμού, δοκιμάζει λιχουδιές και street food όπως ακριβώς και οι ντόπιοι, μπαίνει σε κουζίνες εστιατορίων για να δοκιμάσει τοπικές σπεσιαλιτέ, συναντά ανθρώπους της γαστρονομίας κάθε χώρας για να μάθει τα πιο καλά κρυμμένα μυστικά κάθε τόπου.

Παράλληλα μέσα από τις γεύσεις, τις περιηγήσεις, τις συναντήσεις και τις συζητήσεις, μας δίνεται η ευκαιρία να γνωρίσουμε με τον καλύτερο τρόπο την σύγχρονη καθημερινότητα των ανθρώπων σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Συναρπαστικές εικόνες, ενδιαφέρουσες ανθρώπινες ιστορίες, μία γοητευτική και πολύ «νόστιμη» διαδρομή στα πιο αναπάντεχα μέρη του κόσμου, η εκπομπή αυτή έχει σκοπό σε κάθε επεισόδιο να μας ταξιδέψει, να μας ιντριγκάρει να δοκιμάσουμε νέες γεύσεις αφού μετά από κάθε ταξίδι, ο Βαγγέλης Δρίσκας μας υποδέχεται στο εργαστήριο του για να μας μαγειρέψει μοναδικά πιάτα από αυτά που δοκίμασε στις περιπλανήσεις του.

Στο πρώτο επεισόδιο της νέας ταξιδιωτικής–γαστρονομικής εκπομπής ο Βαγγέλης Δρίσκας ξεναγεί τους τηλεθεατές στη Σιγκαπούρη.

Εξερευνά την συναρπαστική γαστρονομική σκηνή της πόλης. Παρέα με τον σεφ Albert Tan επισκέπτονται τοπικές αγορές και δοκιμάζουν το πιο κλασσικό τοπικό πρωινό. Κάνει μία στάση στο πιο παλιό καφενείο της πόλης στο οποίο σερβίρουν καφέ με τον ίδιο παραδοσιακό τρόπο εδώ και 100 χρόνια. Δοκιμάζει γεύσεις ενός από τα πιο γνωστά μπαρ εστιατόρια παγκοσμίως. Δοκιμάζει αυθεντικό ινδικό μπιριάνι και μαγειρεύει στο εργαστήριό του ένα από τα πιο κλασσικά τοπικά πιάτα που δοκίμασε στο ταξίδι του.
Το πρώτο μέρος του ταξιδιού στην Σιγκαπούρη τελειώνει απολαμβάνοντας το αυθεντικό κοκτέιλ Singapore Sling και την πιο ωραία θέα του πλανήτη.

«1000 Μίλια Γεύσεις»: Ταξιδέψτε στα πιο συναρπαστικά μέρη του πλανήτη και δοκιμάστε μοναδικές γεύσεις παρέα με τον Βαγγέλη Δρίσκα κάθε Σάββατο βράδυ στις 20.00 στον ΣΚΑΪ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.