Η ώρα είναι:

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Πρεμιέρα για το «Eco news» με την Κατερίνα Χριστοφιλίδου

Επιστρέφει στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ

«Eco news» και αυτή τη χρονιά στους δέκτες σας. Στη φετινή σεζόν το ραντεβού είναι τα μεσημέρια των Κυριακών.

Το δελτίο τύπου του σταθμού αναφέρει:

Για 7η τηλεοπτική σεζόν το «Εco news» με την Κατερίνα Χριστοφιλίδου, συνεχίζει την "πράσινη" ενημέρωση από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Ο νέος κύκλος εκπομπών ξεκινά από τις 8 Σεπτεμβρίου ενώ η εκπομπή, θα προβάλλεται, πλέον, κάθε Κυριακή στις 12.00 το μεσημέρι.

Εκτός από την ενημέρωση και ρεπορτάζ από την Ελλάδα, με μια ευρεία γκάμα θεμάτων για το περιβάλλον, το «Εco news» ανοίγει παράθυρο στον κόσμο μεταφέροντας περιβαλλοντικές ειδήσεις, παρουσιάζοντας πράσινες καινοτομίες, καλές πρακτικές, αλλά και αναδεικνύοντας πρωτοβουλίες πολιτών.

Η ατζέντα της εκπομπής θα περιλαμβάνει: βιώσιμη ανάπτυξη, βιοποικιλότητα, πολιτικές για το περιβάλλον, κλιματική αλλαγή και αλλαγές που θα φέρει στη ζωή μας και εναλλακτικές μορφές ενέργειας. Ακόμη θα προβάλλονται ιδέες για εξοικονόμηση ενέργειας, ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών και προτάσεις για καλύτερη ποιότητα ζωής.

Στο «Εco news» και οι τηλεθεατές έχουν την ευκαιρία, να προτείνουν τα δικά τους περιβαλλοντικά θέματα, να αναδείξουν τοπικά προβλήματα να καταγγείλουν τα κακώς κείμενα αλλά και να προβάλλουν πράσινες δράσεις και πρωτοβουλίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.