Η ώρα είναι:

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Η "Δίκη στον ΣΚΑΪ" ρίχνει φως στο δυσώδες παρασκήνιο του ποδοσφαίρου

Μεσάνυχτα Δευτέρας

Η τηλεοπτική "Δίκη στον ΣΚΑΪ" και ο Κυριάκος Θωμαϊδης ρίχνει άπλετο φως στο δυσώδες παρασκήνιο του ποδοσφαίρου τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου στις 12.00 τα μεσάνυχτα.

Η εκπομπή αποκαλύπτει πως ένας άνθρωπος κατάφερε να κερδίσει 8,5 εκατομμύρια ευρώ στο στοίχημα από στημένους ελληνικούς αγώνες!

Τα μεσάνυχτα της Δευτέρας δύο δικαστικά έγγραφα που θα αποκαλύψουν όσα υποψιάζεται εδώ και χρόνια η φίλαθλη κοινή γνώμη. Όλες οι τελευταίες εξελίξεις για τις εισαγγελικές έρευνες και τη διαιτησία.

Προσκεκλημένοι στο studio είναι ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, η σύμβουλος της ΕΕΑ Ειρήνη Μαρούπα, ο αντιπρόεδρος του ΙΔΕΑΔ Γιώργος Παναγόπουλος, ο πρώην πρόεδρος της ΟΔΠΕ Νίκος Λαγογιάννης, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λασηθίου Λάμπρος Μάρης και οι δημοσιογράφοι Κώστας Μπλιάτκας και Μπάμπης Κατσούλης.

Δευτέρα στις 24:00 στον ΣΚΑΪ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.