Η ώρα είναι:

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Έρωτας και τιμωρία: Η Γιασεμίν δυσκολεύεται με τη δουλειά και το παιδί

Η αποφυλάκιση του Γιαβούζ προκαλεί αναστάτωση στην οικογένεια Μπαλντάρ. Η Ναζάν κλείνεται στο δωμάτιο της κι αρνείται να βγει, παρά τις παρακλήσεις του Σαβάς.

Κι ο ίδιος ο Γιαβούζ, όμως, φαίνεται να μην μπορεί να ξεχάσει την πράξη του. Αγνοώντας το νέο δράμα που εξελίσσεται στη ζωή του αγαπημένου της, η Γιασεμίν δυσκολεύεται να τα βγάλει πέρα με τη δουλειά και το παιδί, ταυτόχρονα. Η Τσιτσέκ, δεν φτάνει που βρίσκεται σε δύσκολη θέση εξαιτίας του αδελφού της, έχει να αντιμετωπίσει και τα κουτσομπολιά συναδέλφων της στο σχολείο εξαιτίας της συγγένειάς της με τους Μπαλντάρ.

Ο Σαβάς τα βρίσκει σκούρα με τον Ομέρ, τον οποίο κρατά μέχρι να γυρίσει η Γιασεμίν από τη δουλειά! Η άφιξη του Γιαβούζ στη Βαν γίνεται δεκτή με τιμές και πανηγύρια. Η Τσιτσέκ πηγαίνει με την οικογένειά της να προϋπαντήσει τον αδελφό της. Όταν τον βλέπει, πέφτει στην αγκαλιά του. Ο Γιαβούζ, όμως, δεν φαίνεται το ίδιο ανυπόμονος να χαιρετίσει τον πατέρα του...Ο Μεχμέτ ενοχλεί ξανά τη Γιασεμίν. Όταν εκείνη του λέει πως ο Σαβάς γνωρίζει τα πάντα για τον Ομέρ, εκείνος βρίσκει άλλον τρόπο για να την εκβιάσει. Ο Παλά βλέπει τυχαία τον Σαβάς με τον Ομέρ και τον παρακολουθεί μέχρι το σπίτι της Γιασεμίν. Ο Σαβάς έχει εξηγήσεις να δώσει... Όταν τελειώνει η γιορτή προς τιμήν του Γιαβούζ, εκείνος απαιτεί να γυρίσει ο ίδιος την Τσιτσέκ σπίτι της. Η άφιξη της Τσιτσέκ συνοδευόμενη από τον αδελφό της προκαλεί μεγάλη αναστάτωση στην οικογένεια Μπαλντάρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

mu-si-co - Η μουσική είναι η ζωή μας!

Διαβάστε στο mu-si-co



Ta Panta Ola © All rights reserved 2014. Τα κείμενα που διαβάζετε στο Ta Panta Ola είναι προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας των αρθρογράφων και του Ta Panta Ola. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των κειμένων με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου (Link) αμέσως μετά το άρθρο.